Xiaomi випустила новий продукт, унікальний пристрій MIJIA Dictionary Pen

Ручка – словник оснащена 8-мегапіксельною камерою на задній панелі, яка підтримує сканування під різними кутами, позиціонування за допомогою лазера, може робити знімки та переводити кілька рядків та цілу сторінку (перекладати фотографії), а також підтримує виведення (передачу) отриманого контенту у програму (а там і його редагування), спільне використання та друк.

MIJIA Dictionary Pen оснащена подвійним мікрофоном та алгоритмом шумозаглушення AI, який може підтримувати голосовий переклад у реальному часі та перетворення запису в текст, задовольняючи потреби спілкування англійською мовою. Вона також підтримує онлайн-переклад на китайську, англійську, японську, корейську, німецьку, російську та інші мови.

Словник Mijia Dictionary Pen налічує понад 15 мільйонів слів, включаючи: “Оксфордський розширений англо-китайський словник (9-е видання)”, “Golden Mountain Powerword”, “Студентський сучасний китайський стандартний словник”, “Словник китайських ідіом”, “Древньокитай” та інші китайські та англійські словники, і вони також підтримуються в автономному режимі.

Надійна технологія, швидке розпізнавання, точний переклад з рівнем розпізнавання тексту OCR китайською та англійською мовами досягає 99% (онлайн-/офлайн-переклад). Швидкість розпізнавання великих текстових запитів вище на 300%, ніж багаторядне продуктивне сканування, також його можна використовувати в автономному режимі.

Ручка – словник має 16 ГБ пам’яті, підтримує самостійний імпорт аудіо для прослуховування та повторення. Її розмір 148,5 х 32,5 х 14,5 мм, працездатність забезпечує літій-іонний, полімерний акумулятор, зв’язок – бездротові з’єднання: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 ГГц та Bluetooth 4.2. У коробці: сама Ручка-словник, захисна плівка, захисний чохол, три завантажувальні шаблони (карти), USB-кабель та посібник із використання.

 

Mijia Dictionary Pen доступна для замовлення в Китаї за рекомендованою роздрібною ціною 799 юанів (≈ 250 доларів).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.