Додаток Дія буде безкоштовно навчати торгівлі криптовалютами

Всім українцям запропонували приєднатися до курсів по криптограмотності. Під час курсу ви отримаєте знання і зрозумієте, що таке криптовалюта, як з нею працювати, а також заробляти гроші на криптовалютних біржах, сидячи в дома. Такі доходи в часи економічної нестабільності можуть стати не тільки матеріальною підтримкою, а й основним джерелом прибутку.

Міністерство цифрової трансформації активно допомагає громадянам у працевлаштуванні. На цей час Мінцифри запустила реєстрацію на безкоштовний курс з криптограмотності.Мета проєкту – підвищити навички українців у використанні віртуальних валют. Крім того, цей курс був розроблений, щоб допомогти українцям заробляти гроші під час нестабільної ситуації в країні.

В курсі буде, як теоретична частина, так і практична, навчання триватиме 100 годин.
Програма курсу розглядає такі теми:

  • Історія грошей і розвиток технологій, блокчейн і перша в історії криптовалюта біткоїн;
  • Консенсусні алгоритми proof-of-work і proof-of-stake;
  • Ethereum і смарт-контракти;
  • Холодні та гарячі криптогаманці;
  • Децентралізовані протоколи: як-от IPFS та Filecoin тощо.

В процесі навчання ви будете практикуватися, працюючи над конкретними кейсами на партнерських платформах. У створенні навчальних тем братимуть участь експерти з різних продуктів та екосистем. Курс можна вивчати самостійно на платформі Дія. Для проходження навчання необхідно зареєструватися за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiRwHvK3j-M3lTxzJQCaLmQcNabDRr5Eko5lhmpmA1iURP1w/viewform

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.