Xiaomi офіційно анонсувала новий смарт-браслет та навушники

Під кінець року Redmi готується представити не тільки флагманський смартфон, але й інші пристрої. Компанія опублікувала рекламні зображення фітнес-трекера Band 2 та бездротових навушників Buds 4 Youth Edition і розкрила деякі подробиці про гаджети всього за день до їхнього анонсу.

Redmi Band 2 стане послідовником оригінальної моделі, але отримає оновлений дизайн та низку нових функцій. Відповідно до зображення, розумний браслет буде оснащений 1,47-дюймовим дисплеєм (на 79% більше, ніж у попередньої версії), а товщина його корпусу становитиме 9,99 мм.

Другою новинкою компанії стануть бездротові навушники Redmi Buds 4 Youth Edition, доступні в чотирьох кольорах корпусу: чорному, білому, помаранчевому та зеленому. На відміну від аксесуарів третього покоління, майбутня новинка також отримала помітні зміни у дизайні. Ціну гарнітури компанія поки що не розкриває.

Крім того, на завтрашній презентації очікується показ розумного годинника Redmi Watch 3 з квадратним циферблатом і навушників Buds 4 Lite.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.