Чому не варто тримати смартфон поруч із ноутбуком: серйозні наслідки

Багато людей користуються смартфонами, навіть коли працюють за ноутбуком. Для сучасних людей важливо бути на зв’язку. Деякі люди навіть закінчивши робочий день за комп’ютером, час від часу тримають поруч з ним гаджети, а результат може бути небезпечним. Ці два типи пристроїв не дружать один з одним і можуть зламатися. Експерти дали пояснення, чому небезпечно тримати смартфон біля ноутбука. Мобільні телефони насамперед призначенні для телефонних розмов. Смартфон взаємодіє з базовими станціями, відстежує сигнали та випромінює його.

Комп’ютери та ноутбуки також мають вбудовані антени, але набагато слабші, Wi-Fi і Bluetooth. Коли смартфон знаходиться поруч із включеним ноутбуком і вам зателефонували, відбувається детектування електричних коливальних сигналів.Це створює деякі перешкоди для майбутнього виклику.

Якщо підсумувати, яку шкоду приносить тримання смартфон поруч із ноутбуком :

Телефон швидше втрачає заряд і це може нанести шкоду вашій батареї.

Для ноутбука така близькість також не дуже корисна. Для комп’ютерної техніки створюються небажані електромагнітні поля, це впливає на ноутбук, оскільки він споживає більше енергії, ніж потрібно, що може спричинити його неправильну роботу.

Комп’ютери з колонками теж страждають, кожен хоч раз чув з динаміка те характерне дзижчання, а через декілька секунд починає дзвонити телефон. Це приклад такої ж негативної взаємодії. Динаміки не вийдуть з ладу, але звучатимуть гірше.

Якщо тримати пристрої на безпечній відстані один від одного, негативних наслідків не буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.