Пенсіонерам масово надходять повідомлення від Ощадбанку про необхідність ідентифікації

Пенсіонери нашої країни повали отримувати цікаві СМС від Ощадбанку, в яких йдеться про необхідність ідентифікації. Кожен переселенець пенсійного віку має пройти фізичну ідентифікацію в одному з відділень Ощадбанку для підтвердження свого статусу.

 

Це є стандартна банківська процедура. Відповідно до чинного Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню поширення зброї масового знищення», банк зобов’язаний вживати заходів для належної перевірки та забезпечувати актуальність отриманих та наявних документів, а також клієнта виходячи з наданих їм офіційних документів.

Оновлення анкетних даних проводиться індивідуально, тому, ви не зможете знати коли наступного разу банк захоче перевірити ваші дані. Якщо ж ваші ідентифікаційні дані не змінилися, банк все одно має отримати документальне підтвердження їхньої дії та оновити вашу інформацію в анкеті-опитувальнику. Анкету ви можете заповнити в найближчому для вас відділенні. Якщо ви перебуваєте за кордоном, то після повернення додому вам обов’язково необхідно відвідати відділення банку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.