Київстар, lifecell та Vodafone повідомили, що буде з цінами на тарифи найближчим часом

Київстар, lifecell та Vodafone повідомили, що буде з тарифами на мобільний зв’язок найближчим часом. «Київстар» переглянув умови деяких тарифних планів, тому ціни будуть трішки вищі. Київстар спрогнозував подальше зниження абонентської бази. За оцінками експертів, до кінця року воно може сягнути 12%.

Lifecell поки не планує підвищувати тарифи на мобільний зв’язок. Але компанія не знає як довго вдасться утримувати символічні ціни. Оператор поки не може оцінити суми збитків, вони будуть оцінені  після деокупації всіх територій. Звичайно, що паливо та логістика зрости. Тому, може бути, що даний мобільний оператор також підвищить ціни.

Ще декілька місяців тому мобільний оператор Vodafone підвищив тарифи на 15-40 гривень. Наприклад, вартість пакету Joice зі 120 зросла до 135 грн, а SuperNet Start – зі 125 грн до 145 грн. Проте, абоненти отримали більше хвилин та гігабайти інтернету. Також представники компанії додали, що сума збитків зараз становить 2 млрд грн, а витрати все зростають. Тому, підняття цін є вимушеною мірою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.