Vodafone надає безкоштовний інтернет для українців: як отримати

Навіть під час війни мобільні оператори намагаються надавати українцям достойні послуги, аби завжди залишатись на зв’язку з рідними. Наприклад, мобільний оператори  попри повномасштабну війну намагаються запустив нову акцію, яка дасть можливість скористатися популярними послугами безкоштовно.

Акція отримала назву «Онлайн-спротив» в тарифі Joice. Акцію можна підключити за номером *888# або у застосунку “My Vodafone”. Сенс послуги Joice МАХХ в тому, що вона дублює  послуги тарифного пакету: замість 10 гігабайтів мобільного інтернету абонент отримає 20, а замість 1 000 хвилин для дзвінків буде нараховано 2 000.

Безкоштовно послуга буде протягом 3 місяців, а далі її вартість складатимете 50 гривень на місяць. Варто зазначити, що йдеться про безкоштовну послугу Joice МАХХ, якщо в абонента тариф Joice. Або ж безкоштовне підключення послуги Video PASS (безкоштовний доступ без тарифікації до відео-сервісів) при підключенні акції в тарифах передплати Vodafone SuperNet (Start, Start+, Pro, Pro+, Start 2019, Pro 2019, Pro+ 2021, Pro1 2019) і тарифах контракту Vodafone Red (Start і Pro).

На офіційному порталі мобільного оператора уточнюють, що підключити цю акцію можна до 31 грудня 2022 року. При цьому експерти додали, що період підключення акції ще може змінюватися.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.