Xiaomi випустила розумний антибактеріальний бойлер

Новинка під назвою Mijia Smart Kitchen Treasure 7L S1 примітна високою енергоефективністю та компактними габаритами. Водонагрівач може похвалитися внутрішнім антибактеріальним покриттям і підтримкою голосового управління.

Розміри корпусу приладу – 250 x 250 x 340 мм. Максимальна потужність нагрівального елемента становить 2000 Вт, при цьому компанія запевняє, що висока енергоефективність дозволяє заощаджувати до 100 кВтг на рік порівняно з рішеннями, що конкурують.

Серед інших особливостей новинки відзначаються бак із безшовною конструкцією, теплоізоляційний шар з термополіуретану, який дозволяє воді залишатися теплою до 24 годин, а також внутрішнє покриття з іонами срібла та заявленою ефективністю знезараження до 99,9%.

Водонагрівач інтегрується в програму Mijia – після цього з’явиться можливість налаштувати час увімкнення та вимкнення нагріву води зі смартфона. А якщо зв’язати водонагрівач з датчиками температури або розумним замком, вода почне нагріватися після похолодання або приходу користувача додому. Крім того, підтримується голосове керування пристроєм через екосистему розумного будинку.

Ціна Xiaomi Mijia Smart Kitchen 7L S1 становить $71.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.