Пенсію українцям почнуть видавати на касах супермаркетів: як отримати

Українцям повідомили важливі зміни стосовно їхніх пенсійних виплат. Річ у тім, що отримувати вони їх зможуть одразу в декілька способів. Тепер ви матимете згоду отримати кошти на касах супермаркетів. Новиною поділився заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко.

Таке рішення пов’язано з тим, що у багатьох містах країни не має великої кількості банківської інфраструктури. Саме тому в Міністерстві соціальної політики працюють над тим, щоб українці могли отримувати пенсію або інші соцвиплати не тільки в банках або на пошті, але й в супермаркетах. Наприклад, в АТБ або інших мережах. Заступник зазначив, що готівку можна зняти з карти під час оплати покупок на суму до 6 тисяч гривень. Послуга буде без комісії.

“Звичайно, що пошта чи листоноша в країнах Європи, чи інших державах, куди перемістилася людина, проводити виплати не може. Людина для доступу до своїх коштів має змінити вид виплати або систему виплати. Вона може дистанційно відкрити банківський рахунок”, – пояснив експерт.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.