Додаток “Дія” працюватиме по-новому: в різних умовах

Управління статистики пояснює, як буде працювати додаток Дія у разі відключення електроенергії. У разі відключення електроенергії мобільний додаток “Дія”продовжить працювати в звичайному режимі. Для представлення «електронного документа» підключення до Інтернету не потрібне. Він зберігається в пам’яті вашого смартфону. Мобільний додаток добре працює навіть у найменших зонах покриття мобільного зв’язку. Про це заявив представник Мінцифри.

Смартфони, які не підключені до Інтернету, продовжать відображати електронні документи, наголосили з Мінцифри. Вони не зникають одразу з програми. Документи видаляються з активності, коли вони оновлюються. Це тому, що кожен електронний документ має термін дії. У будь-якому випадку користувачі додатку “Дія” матимуть доступ до “електронних документів”, – наголосили в Мінцифри.

10 жовтня над Україною вперше нависла загроза знеструмлення. Цього дня Росія вперше застосувала крилаті ракети для обстрілу енергетичних об’єктів. Відтоді окупанти регулярно завдавали ракетних ударів по підстанціях, ГЕС та ТЕЦ. “Укренерго” використовує аварійні відключення для стабілізації національної енергосистеми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.