Київстар вдвічі збільшив вартість добового тарифу для абонентів

Оператор мобільного зв’язку «Київстар» вдвічі підвищує вартість послуг для своїх передплачених абонентів. Мова йде про тих абонентів, у яких прийшов час оплати тарифного плану і вони не можуть вчасно поповнити рахунок. Для таких випадків є одноденний пакет. Ціна такого пакета на цей час змінилася і коштує 20 грн, а не звичних 10 грн.

Багато абонентів з планами передплати часто не вносять кошти на новий місяць. У цьому випадку такі абоненти можуть придбати пакетом послуг на 1 день. Раніше цей план включав безлімітні дзвінки в мережі та 100 Мб мобільного Інтернету. Ціна такого пакета була 10 грн, але на цей час ціна інша і змінилися деякий спектр послуг.

«Сьогодні 100 МБ на добу – це мало. Тому з 12 грудня в пакеті на 1 день абоненти отримають безлім на дзвінки та безлімітний Інтернет зі швидкістю до 0,8 Мбіт/с по 20 гривень на добу», – йдеться в повідомленні Київстар.

Водночас якщо в абонента не достатньо коштів на оплату щоденного пакета послуг, він може замовити дешевший пакет : безлімітні дзвінки в мережі Київстар без доступу до Інтернету за 5 гривень на добу. Якщо у вас немає 5 грн і вам потрібен екстрений дзвінок, з вас буде стягуватися 0,5 грн за хвилину розмови.

Крім того, з 12 грудня плата за популярну послугу «Заплати за мене» сплачуватиме 5 гривень користувач, якого просять.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.