Київстар запустив новий вигідний тариф для пенсіонерів

Мобільний оператор «Київстар» презентував новий спеціальний тариф для пенсіонерів та людей з інвалідністю. Тариф отримав назву «Любов для батьків», яким можуть скористатись клієнти віком від 60 років, а також тих у кого є інвалідність І-ІІІ групи. Вартість пакету коштує 125 грн на місяць, до якого входять безлімітні дзвінки в мережі.

50 хвилин абоненти отримають на розмови на міські номери та номери інших українських операторів. В пакет входить також 50 SMS та 5 ГБ мобільного інтернету. Крім того, клієнти можуть обрати ще одну послугу, яка вау найбільше сподобається. Це можуть бути додаткові 5 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин на інші мобільні мережі (як українські, так і зарубіжні), послуга “Відео на ходу”.

Підкосити тариф ви зможете у центрі обслуговування Київстар. Необхідно мати з собою паспорт або ID-картку, ідентифікаційний код або скористатись додатком «Дія». Особам з інвалідністю також слід пред’явити посвідчення своє ім’я чи довідку від медико-соціальної експертної комісії із зазначенням групи інвалідності.

Перевага в тому, що при нестачі коштів на рахунку в день оплати тарифу можна й надалі здійснювати дзвінки та користуватися інтернетом, а пізніше сплатити тариф потім.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.