В Україні запустили сайт, на якому можна знайти місце з інтернетом та світлом поблизу

Масова ракетна атака ворогів на нашу країну спричинила регулярне відключення світла. Проте, все частіше трапляються випадки, коли світло відключають не за графіком. Тому, в Україні було запущено додаток, в якому ви можете відстежити чи є у вас світло вдома, а також знайти місце для роботи з інтернетом поряд. Мова йде про сайт Svitlospot, який розробила компанія Cody Ukraine. Українці можуть дізнатися, в якому місті та районі працюють коворкінги з електрикою та Інтернетом – поряд із будинком. Також представлені дані про вартість послуг, наявність кави/чаю та снеків.

Варто зазначити, що сайт працює лише декілька днів, тому він працює в обмеженій функціональності. Проте, сайте вже користується широким попитом.

Варто зазначити, що сайт розробили лише декілька днів тому, поки він працює в обмеженій функціональності. Проте, сайте вже користується широким попитом. На сайті ви можете знайти локації, де пропонують місця для роботи, не тільки коворкінги.

Потрібно вибрати в меню сайту місто та найближчий район, після чого натиснути кнопку “Пошук”. Будуть представлені всі доступні варіанти з адресами, умовами та цінами. Також буде зазначено наявність укриття, генератора та Інтернету.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.