Xiaomi представила розумний дверний замок із сигналізацією

Бренд Viomi, що входить до екосистеми Xiaomi, випустив чергову новинку – дверний замок AI Smart Door Lock Super 2E. Крім підтримки шести методів розблокування, пристрій цікавий і іншими характеристиками – функцією оповіщення власника про спробу зламування дверей та автоматичним закриттям замку.

Замок Viomi не потребує смарт-шлюзу — він зв’язується зі смартфоном безпосередньо по домашній мережі Wi-Fi. Поєднання пари необхідно для налаштування методів розблокування замка та надсилання повідомлень про спробу злому. Замок підтримує шість способів відкриття: за допомогою відбитка пальця, NFC-мітки, фізичного ключа, а також тимчасового, одноразового або постійного цифрового пароля.

За заявою виробника, датчик відбитків пальців замку спрацьовує за 0,7 с, а згодом ІІ-алгоритм навчається розпізнавати шкірний візерунок швидше. За автономність замку відповідає вбудований акумулятор ємністю 5000 мАг. Його заряду, згідно зі специфікацією, вистачає на 4 місяці автономної роботи.

Вендор зазначає, що після повторного закриття розблокованих дверей засув повернеться у вихідне положення. Це допоможе власнику не замислюватися про те, чи закрив він замок, йдучи з дому або після повернення. Ціна Viomi AI Smart Door Lock Super 2E у Китаї становить $301, про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.