Київстар дарує українця безлімітний інтернет: як отримати

Абоненти мобільного оператора «Київстар» можуть отримати нові безкоштовні послуги. Інформацією оператор поділився на офіційній сторінці в соціальній мережі. До новорічних свят оператор вирішив надати абонентам спеціальні бонуси. Тож, якщо ви плачуєте купувати гаджет у фірмовому магазині «Київстар» до 15 січня 2023 року, можна отримати від компанії приємні бонуси у вигляді безлімітного інтернету або послуги «Київстар ТВ».

Якщо ви мажте бажання придбати смартфони бренду Samsung, то бонуси ви отримаєте навіть тоді, коли зробите покупку у мультибрендових мережах чи інтернет-магазинах. Ви отримаєте в подарунок безлімітний інтернет на 90 днів або 3 місяці доступу до послуги «Київстар ТВ» «Преміум».

За допомогою безлімітного інтернету можна вчитися, працювати або під час відпочинку переглядати відео. А любителям фільмів, серіалів та програм буде вигідніше під’єднати послугу “Київстар ТВ”, дивитися улюблені програми, які зараз йдуть українськими каналами або вже пройшли.

Мало того, для абонентів “Преміум” доступна підписка до різних фільмів. Так що можна вечорами дивитися всією родиною фільми, мультфільми, передачі та інше.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.