Альфа-Банку більше не існує

Альфа-Банк звернувся з важливою новиною до своїх клієнтів. Річ у тім, що банк змінив свою назву на Сенс Банк. Не переймайтесь: всі картки та рахунки залишаються дійсними. Зміняться лише назви деяких сервісів банку та один пункт договору для клієнтів. У зв’язку з зміною назви банку було внесено правки до публічної пропозиції на укладення договору з обслуговування фізичних осіб. Офіційно банк тепер звучить як АТ «Сенс Банк».

Крім того, клієнтам доведеться особисто давати згоду на виконання платежів, ініційованих Сенс Банком. Популярна послуга AHUB також змінила назву на Sense Hub, A-Club отримав назву aClub, а My Alfa-Bank тепер буде іменуватися як My Sense Bank. Клієнтам необхідно тепер знати:

  • ще раз підписувати договори з банком не потрібно, адже вони залишаються дійсними;
  • дозволи та довідки, видані банком до дати офіційного перейменування 1 грудня 2022 року, також залишаються дійсними.
  • реквізити договорів та номери рахунків клієнтів не зміняться. Їх можна в будь-який момент переглянути за допомогою мобільного програми Sense SuperApp.
  • карти з логотипом Альфа-Банк залишаться дійсними. Ними, як і раніше, можна буде користуватися для розрахунків та отримання інших банківських послуг.
  • з’явиться кілька нових положень щодо умов та порядку використання платіжних інструментів банку.
  • Сенс Банк встановить нові граничні терміни платіжних операцій.

Слід зазначити, що нині перейменований Альфа-Банк, за даними НБУ, очолив рейтинг найбільш прибуткових фінансових установ України станом на вересень 2022 року. Банк посів перше місце, випередивши 45 фінустанов із рекордним показником чистого прибутку у розмірі 558,2 млн. грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.