Презентацію смартфона Xiaomi 13 Pro перенесли, але смартфон вже був в продажі

Як пише Mydrivers, невідомий продав флагманський смартфон Xiaomi 13 Pro через платформу уживаних пристроїв, після чого в Мережі з’явилося безліч фотографій телефону, що працює. Презентація Xiaomi 13 та Xiaomi 13 Pro мала відбутися вже сьогодні, проте вчора стало відомо, що через смерть колишнього голови КНР Цзян Цземіня презентацію перенесли на невизначений термін.

Судячи з опублікованих фотографій реального смартфона, Xiaomi 13 Pro отримав такий самий дизайн, як на раніше опублікованих рендерах. Позаду розташовується великий квадратний блок із потрійною камерою. У базовій версії смартфон має 128 ГБ флеш-пам’яті.

У відповідь на цей витік Xiaomi зробила заяву, в якій вона підтвердила, що вона припинила співпрацю з тими, хто не дотримується угоди про нерозголошення. Крім того, компанія не виключає звернення до суду відповідно до відповідних положень угоди про нерозголошення.

Минулого року стало відомо про те, що мати блогера випадково злила відеоролик із розпакуванням флагмана Xiaomi, за що йому присудили штраф $150 000.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.