В Україні підвищується вартість інтернету

Компанія Starlink підвищила ціни на супутниковий зв’язок, про це заявив Ілон Маск. Зросли місячні тарифи як на зв’язок, так і на обладнання. Після п’яти місяців обслуговування українців за зниженими цінами, Starlink вирішив підвищити ціни на свої послуги. Starlink розіслала відповідні листи своїм українським клієнтам, в яких повідомляє про підвищення тарифів і цін на обладнання.

До кінця літа користувачі супутникового інтернету сплачували 100 доларів за надання послуги . Але з 24 серпня Ілон Маск знизив ціну на вартість своїх послуг в Україні до 60 доларів. Однак зараз компанія вирішила підняти ціну на свої послуги. Сума підвищення на супутниковий інтернет становить 15 доларів.
Тож за супутниковий зв’язок українці зараз платять 60 доларів (близько 2300 гривень) на місяць, а незабаром доведеться платити 75 доларів (близько 2800 гривень). Плата за послуги провайдерів зросте з 29 грудня.

Також, стало відомо, що вартість обладнання Starlink також стала вищою. Якщо раніше за це потрібно було заплатити 500 доларів, то зараз вона зросла до 700 доларів (більше 27 тисяч гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.