Смартфон Xiaomi 13 Pro у деталях показали на відео: дизайн вражає

У мережі з’явилося відео з демонстрацією нового флагманського смартфона Xiaomi 13 Pro. Автор ролика розкрив не тільки дизайн пристрою з усіх боків, але також ключові характеристики гаджета і оновлений інтерфейс користувача MIUI 14.

У Xiaomi 13 Pro буде загнутий з боків екран і округлена форма корпусу. Позаду розташується великий виступаючий блок камер квадратної форми з трьома об’єктивами. Є також логотип німецького виробника фотоапаратів Leica, що вказує на співпрацю між компаніями.

Працює смартфон під керуванням MIUI 14 на базі Android 13. У налаштуваннях показано, що в ньому встановлено процесор Snapdragon, який працює на частоті 3,19 ГГц, і є підтримка віртуального розширення оперативної пам’яті. Версія на відео оснащується накопичувачем об’ємом 128 ГБ.

За наявною інформацією, Xiaomi 13 Pro отримає 6,7-дюймовий екран AMOLED E6 з роздільною здатністю Quad HD+, піковою яскравістю 1900 нит, частотою оновлення 120 Гц і частотою ШІМ-затемнення 1920 Гц. Як апаратна платформа виступить новий процесор Snapdragon 8 Gen 2 з оперативною пам’яттю LPDDR5x і накопичувачем UFS 4.0. За автономність відповідатиме акумулятор на 4820 мАг за допомогою швидкої 120-ватної зарядки. Основна камера буде на 50 Мп з дюймовим сенсором Sony IMX989, доповнена ультрашириком на 50 Мп та телевізором на 10 Мп. Модель Xiaomi 13, як очікується, виявиться компактнішою і простішою в плані набору камер.

Нагадаємо, презентацію серії Xiaomi 13 та інших новинок перенесено на невизначений термін.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.