Як павербанки можуть пошкодити ваш смартфон: основні помилки під час зарядки

Сьогодні павербанки є одними з небагатьох пристроїв, які можуть заряджати ваш смартфон під час відключення електрики. Щоб не пошкодити батарею смартфона, потрібно підібрати повербанк, який відповідає характеристикам вашого гаджета.

Важливо, щоб акумулятор павербанка мав захист від перезаряджання. Якщо ні, використовуйте пристрій з обережністю. Відключайте, коли акумулятор смартфона майже повністю заряджений. Адже якщо смартфон перегріється, його батарея доволі швидко вийде з ладу.

Не рекомендується користуватися павербанками з функцією швидкої зарядки, адже це може пошкодити батарею і скоротити термін її служби. Виберіть павербанк із декількома вихідними USB-роз’ємами. Powerbank заряджається від мережі двома способами – через USB-Type-C і Micro-USB. Перший спосіб не дозволяє швидко заряджатися, а другий не дуже практичний. Але краще вибрати пристрій з двома видами зарядки, щоб у вас був вибір. Пам’ятайте, перегріта батарея швидко втрачає можливість тримати заряд. Користуйтеся з обережністю павербанком з функцією швидкої зарядки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.