Які генератори безпечно встановлювати у квартирах

Багато компаній зараз користуються генераторами для підтримки своєї діяльності. Однак це дуже небезпечні пристрої, тому їх слід встановлювати переважно на відкритому повітрі. Генератори також можна встановлювати в багатоповерхівках , але слід слідкувати інструкціям і деяким правилам безпеки.

Дизельні або бензинові генератори нагріваються під час використання , то їх не бажано використовувати в квартирі . Неправильне використання генератора може призвести до пожежі , або до удару електричним струмом, також можна дістати отруєння чадним газом .

Крім того, важливо, щоб це був сертифікований генератор із гарантією, придбаний у ліцензованої торгової точки.

Важливо, щоб генератор не був вологий чи на нього потрапляла вода, оскільки вологе обладнання може призвести до ураження електричним струмом. Перед заправкою генератора потрібно, щоб він охолонув, адже паливо розлите на поверхні може спалахнути.


Генератори на батареях вважаються відносно безпечною альтернативою для використання в квартирах ДСНС. За принципом роботи вони схожі на павербанки, що заряджаються від мережі. Вартість такого генератора буде від 18 до 30 тис грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.