Приховане налаштування MIUI запобігає розрядженню акумулятора смартфона через Wi-Fi

MIUI 13 містить параметр, який запобігає розрядженню батареї смартфонів в екосистемі Xiaomi, що дають змогу визначення місцезнаходження Google, які працюють у фоновому режимі. Щоб вимкнути Wi-Fi, недостатньо просто натиснути на однойменну іконку.

Попередні версії, такі як MIUI 13 і 12.5, мають приховане налаштування, яке вимикає Wi-Fi і припиняє надавати служби Google. Його розташування може відрізнятися на різних пристроях, але процес його вимкнення приблизно однаковий.

Як вимкнути служби геолокації Google, щоб Wi-Fi не розряджав акумулятор вашого смартфона

Перейдіть до Налаштування => Розташування.
Введіть «Location Services» => «Google Location Accuracy» (у деяких версіях MIUI ви можете безпосередньо перейти до другої частини). Вимкніть перемикач «Покращення точності визначення місцезнаходження Google».

Деякі інструменти, які покладаються на Wi-Fi, можуть не працювати як раніше, якщо їх вимкнено. Для цього достатньо вимкнути бездротове з’єднання з Центру керування. Це не дозволить службам Google використовувати Wi-Fi у фоновому режимі для розрядження акумулятора.

До слова, акумулятор смартфона за ніч розряджається на 10-15% через програми, що працюють у фоновому режимі . Ви можете створити скрипт, MIUI автоматично вимкне NFC, Bluetooth, Wi-Fi і мобільний інтернет о 00:00, а потім увімкне режим читання. 07:00 miui все повернеться так, як було.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.