Vodafone повідомив абонентам, чому мобільний зв’язок може зникати

Абоненти мобільного оператора Vodafone скаржаться на мобільний зв’язок, а точніше цого відсутність. Оператор просить українців протриматись ще трохи. 

“Заправку дизелем генераторів організували у всіх областях, ситуація потроху покращується. Працюємо так, наскільки це можливо і неможливо. І віримо, що все буде Україна”, – написали працівники компанії у соцмережі.


Клієнти обурені, адже вони нк мають змогу зв’язатись зі своїми близьким. 

“А чому ви заряджаєте генератори дизелем тільки зараз?! Хіба ваш менеджмент не міг передбачити те, що було ясно давно? Сумно! Генератор завжди повинен бути напоготові!” – скаржиться чоловік.

У Vodafone підтвкрлили, що с турція зі зв’язком неприємна. При відключення світла базові станції працюють на акумуляторах.

“На жаль, ці батареї не здатні тримати заряд вічно, тому у певних районах покриття може зникати, у такому разі радимо звернутися до нас у особисті повідомлення, щоб ми передали дані відповідальним фахівцям для відновлення мережі”, – відповів мобілньий оператор.

Ще одна клієнтка з Одеси скаржиться, що її місто вже другу добу без зв’язку.

“У роботі покриття є дуже багато нюансів та процесів, але наші фахівці з технічного відділу роблять все можливе, щоб зв’язок працював стабільно у будь-якій точці країни”, – відповіли у Vodafone.

У Центрі комунікації українцям радять  використовувати  SMS або скористатися безкоштовним національним роумінгом. 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.