“Київстар” почав заправляти клієнтів бензином та дизелем: як отримати

Мобільний оператор «Київстар» знову вигадав цікаві акції для своїх клієнтів. Нова пропозиція розрахована для власників авто. Тепер оператор буде надавати абонентам паливо. Співпраця оператора з партнерами зробить життя абонентів комфортнішим у цей непростий час для країни. Українці передплаченого зв’язку від оператора будуть отримувати додаткові бонуси під час заправлення повного бака автомобіля якісним паливом від мережі заправок WOG. Для цього необхідно:

  1. Встановити та авторизуватись у мобільному додатку «Мій Київстар»;
  2. Отримати унікальний промокод на головному екрані додатку;
  3. Активувати код у програмі PRIDE від WOG.
  4. Після активації абонент під час заправки до повного бака отримує бонуси на рахунок програми лояльності PRIDE. Наприклад, якщо ви заправляєте паливом Mustang 100 на 50 літрів, то отримуєте бонусами 175 грн.

Абоненти можуть не обмежувати себе у кількості заправок, оскільки розмір бонусу залежить від виду палива:

ДП Євро-5, Газ – 1.50 грн/л;

А-95 Євро-5 – 2,0 грн/л;

ДП Mustang+ – 3,0 грн/л;

Mustang 100, Mustang 95 – 3,5 грн/л.

Вказується, що нараховані бонуси можна буде використовувати для наступних покупок на АЗК WOG. Також абоненти поінформували, що акція триватиме з 22 листопада 2022 року до 22 березня 2023 року включно. На додаток, абонентам нагадали про можливість під’єднати Суперсилу від партнерів “Київстар”. Це додаткові послуги, які можна замовити до основного пакета послуг.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.