Xiaomi запускає у продаж автоматичну пральну машинку Mijia pulsator за ціною бюджетного смартфона

Xiaomi запускає у продаж, розумну версію, автоматичної пральної машинки Mijia pulsator 10 кг, яка розпочнеться завтра, 10 листопада, у Китаї. Інтелектуальне з’єднання Wi-Fi, панорамне скло демпфуючої верхньої кришки (люка), 16 режимів прання, інтелектуальне зважування, AI ефективне енерго та водозбереження, а також багато іншого – все це економить ваше занепокоєння при користуванні цією технікою.

Інтелектуальне визначення ваги білизни, завантаженої в барабан машинки, автоматично регулює кількість води, що використовується в кожній операції (прання).

Перемикання між режимами прання, “одним клацанням миші”. На ваш вибір 8 типів програм, які можна вибрати на панелі пральної машинки, і ще 8 інших, через програму Mijia, що задовольнить різні потреби в пранні.

Одна з програм називається “миття кліщів” – ефективність 99,9%. Це глибоке видалення пилових кліщів, щоб одяг та плюшеві іграшки дитини були “здоровими” і продовжували радувати вас чистотою.

Самоочисний барабан, щоб уникнути вторинного забруднення одягу. Режим самоочищення за допомогою високошвидкісного потоку води (внутрішньої та зовнішньої частин), режим повітряного сушіння, все це для запобігання розмноженню бактерій.

Панорамне верхнє скло, що амортизує, плавне відкривання і закривання, і стан прання стає очевидним з першого погляду і запобігає защемлення рук.

Сліпучий на перший погляд, суцільнометалевий (матеріал PCM), водонепроникний і вологостійкий корпус, витримує будь-яке випробування часом і виглядає дуже дорого.


Повітряне демпфування, система гасіння вібрацій, зменшення резонансного шуму і ви прощаєтеся з реючим звуком прання білизни, що виникає під час роботи інших пральних машин. Рівень шуму під час прання 62 дБ (клас A).


Mijia Smart Interconnection – ваш дворецький по пранню. Інтелектуальне з’єднання з пристроями розумного будинку, наступний крок у оновленні вашого розумного життя. Після завершення прання колонка Xiaomi (продається окремо) подасть голосове нагадування або відтворить музику. Голосове управління Xiaomi, просто зателефонуйте “Сяо Ай” додому, і нехай вона допоможе вам включити або вимкнути машинку, вибрати режим прання білизни, включити блокування від дітей, перевірити час прання, що залишився, і все це ви отримуєте в одному додатку.


Вага розумної версії пральної машинки Mijia pulsator складає 35 кг, рейтинг енергоефективності 2 (з 5). Машинка легко справляється з нестабільним тиском води і працює в діапазоні від 0,03 до 0,8 МПа. Потужність при пранні – 430 Вт за один режим (при віджиманні або зливі води – 320 Вт).

Пральна машинка Mijia pulsator доступна для замовлення в Китаї за ціною 799 юанів (≈ 2400 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.