Vodafone підвищує вартість тарифів: на скільки подорожчають послуги

Vodafone попередив абонентів про глобальне підвищення цін з 25 листопада. Починаючи з завтрашнього дня зросте вартість місячного пакету послуг у рамках тарифу Vodafone 4G Smart XS. Про це абонентів оператор повідомив за допомогою SMS-повідомлення.

Так, тариф від Vodafone тепео коштує замість 55 гривень на місяць – 75 гривень. Тариф Vodafone 4G Smart XS зросте на 30% вже за 2 дні. Варто зауважити, що при цьому збільшиться кількість послуг, що надаються українцям. Замість 1 ГБ мобільного інтернету абоненти цього тарифу отримуватимуть 3 ГБ, замість 100 хвилин на розмови по Україні – 150 хвилин. Vodafone пропонує новим абонентам заощадити 20% на оплаті тарифу та за перші 3 місяці після підключення платити лише 60 грн на місяць замість 75 грн.

Також зросте вартість на тарифи лінійки Vodafone SuperNet: Vodafone SuperNet Turbo; Vodafone SuperNet Start; Vodafone SuperNet Pro; Vodafone SuperNet Unlimited.

Раніше абоненти даних тарифних планів платили 125 грн на місяць, але ціна зросте до 140 грн на місяць. При цьому збільшиться кількість гігабайт та хвилин у місячному пакеті. Vodafone просить усіх своїх абонентів до 25 листопада поповнити мобільний рахунок, щоб у разі підвищення їхнього тарифу місячна плата знялася коректно.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.