Київстар оголосив про підвищення тарифів

Мобільний оператор «Київстар» повідомив своїх абонентів про підняття цін, яке очікується з 1 грудня. Разом з ціною зміниться і наповнення пакета: на абонентів чекає більше послуг. Це стосується тарифів, які протягом року не змінювали своєї ціни. Тому, мобільний оператор й вирішив переглянути місячну абонплату.

Компанія нагадує, що від початку війни оператор надавав свої послуги безкоштовно. Тому, підняття цін зараз просто неминуче. Саме підвищення цін допоможе продовжувати надавати послуги мобільного зв’язку та інтернету, будувати нові базові станції, оновлювати обладнання, відновлювати зруйновану інфраструктуру. Разом з більшою ціною абоненти отримають збільшенням обсягу послуг: мобільного інтернету, суперсили аби хвилин для дзвінків на інші мережі.

Ціни зростуть на наступні тарифи:

  • З 1 грудня зростуть в ціні контрактні тарифні плани Київстар 4G, Smart, Безлім та інші. 
  • З 1 грудня зміниться й розмір щомісячної абонплати за тарифом передплати Київстар Домашній 4G. Користувачі цього тарифу отримають смс-повідомлення із деталями по новій вартості послуг.
  • З 7 грудня подорожчає вартість послуг у тарифних планах Безлім Соцмережі, Спілкування без меж, Київстар Комфорт 2018 та інші. Абоненти цих тарифів з 7 грудня отримають додаткові послуги, такі як 100 хв для дзвінків на інші мережі та/або 5 Гб мобільного інтернету. 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.