Як користуватися інтернетом коли немає зв’язку

Якщо до вашого оператора не має доступу, у вас є можливість перемикнутися на мережу іншого мобільного оператора. Пояснення, як додати внутрішній роумінг на ваш смартфон за лічені хвилини. Вимкнути автоматичний вибір мобільної мережі (На Android: Налаштування – Мобільні мережі або Підключення – Оператор.
На iOS: Налаштування – Мобільні дані – Вибір мережі).

Виберіть мережу яка є в доступі : Vodafone UA, UA-КИЇВСТАР або LIFECELL.

Якщо підключення є невдалим, спробуйте ще раз або оберіть наступну мережу.

Перевірте чи маєте ви можливість телефонувати, або смс.

Ви повинні пам’ятати, що вам потрібно намагатися підключатися до свого мобільного оператора щодня! Це можна зробити в настройках вручну або з увімкненим автоматичним вибором мережі. Тарифи зберігаються відповідно вашого тарифного плану мобільного оператора.

Що потрібно знати:

Назви мереж можуть змінюватися в залежності від покриття. Додаткову плату за Національний роумінг стягувати у вас ніхто не буде. Тарифи на дзвінки та SMS відповідають умовам тарифного плану вашого мобільного оператора. Якщо ви не можете приєднатися до мережі будь-якого оператора, спробуйте перезавантажити телефон.

Оператори зазначають, що приєднатися до загальнонаціонального роумінгу означає велику нагрузку на мережу, що може вплинути на якість деяких послуг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.