Нова пошта додала нові можливості для отримання посилок

Поштовий оператор «Нова пошта» поділилась з клієнтами новиною про нову послугу. У зв’язку з відключенням електроенергії багато компаній підлаштовуються під нові потреби українців. В прес-службі повідомили, зо тепер ви зможете оплачувати не лише свої посилки. Дана послуга надасть можливість оплатити посилку за умов частих відключень електроенергії. Навіть за відсутності електропостачання посилка може бути оплачена третьою особою.

«У сьогоднішній реальності дуже складно щось планувати. І може статися ситуація, коли ти стоїш біля відділення, світло вимкнули, і немає мобільного інтернету, щоб сплатити за посилку онлайн», – повідомили у «Новій пошті».

Для того, аби сплатити посилку іншого отримувача, необхідно завантажити чи оновити мобільний додаток. Потім відкрити «Мої посилки» та натиснути на «+». Потім натискаєте «Відстежити» та за номером шукаємо електронну накладну. В «Інформації про посилку» жмемо кнопку «Повна інформація про посилку». Після цього вводимо номер телефону одержувача, на який і було оформлено цю посилку. Далі можна зробити оплату посилки вашого родича, друга або колеги.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.