Укрпошта запустила важливу онлайн-послугу

Поштовий оператор «Укрпошта» презентувала нову корисну послугу. Стане в нагоді вона для бізнес-клієнтів, які тепер мають можливість укладати договори онлайн. Послуга розповсюджується на пересилання внутрішніх та міжнародних відправлень, письмової кореспонденції з відбитком про оплату. Крім того, клієнти зможуть  підписувати договір за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

««Укрпошта» продовжує впровадження нових сервісних рішень для корпоративних клієнтів та з 14 листопада оголошує пропозицію (оферту) на укладання єдиного онлайн договору. Уклавши зазначений договір, бізнес-клієнти “Укрпошти” зможуть отримувати відповідні послуги на пересилання внутрішніх та міжнародних відправлень, письмової кореспонденції з відбитком про оплату, а також матимуть можливість підписання договору за допомогою кваліфікованого електронного підпису»- мовить поштовий оператор.

Для того, аби укласти угоду оферти необхідно заповнити її в електронному вигляді на сайті, завантажити підписану заяву-приєднання та відповідні документи з урахуванням юридичного статусу Замовника. Така можливість покращить якість та швидкість обслуговування.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.