Українці можуть отримати компенсацію від Київстар

Надійшла інформація, що украінці можуть отримати компенсацію від мобільних операторів, якщо вони не отримували оплачені послуги належним чином за обставин, які від них не залежать. Така ситуація пов’язана ж аварійними відключеннями електроенергії по всій країні.

Згідно з листом Торгово-промислової палати України N 2024, оператори мобільного зв’язку не несуть відповідальності за ненадання послуг внаслідок дії перередбачених ними обставин. Відключення світла не залежить від оператора, отже, він не несе відповідальності за якість послуг. Але клієнти можуть подати заявку на повернення коштів за неотримані послуги.

Якщо послуга не була надала за обставин, то ми маємо право не оплачувати її. Оператор зобов’язаний стягувати з користувача абонентську плату, але не всю вартість, а лише за надані послуги. Якщо мобільний оператор не буде згодний на такі умови, то українці мають право подати до суду та вимагати повернення частини грошей за ненадані їм послуги, або надані не в повному обсязі, а також певну компенсацію.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.