Київстар закрив популярні тарифи та позбавив права на домашній інтернет та суперсилу

Абоненти мобільного оператора «Київстар»здивовані, адже мобільний оператор закрив одразу 4 популярні тарифи та позбавив права на домашній інтернет та суперсилу. Про це стало відомо у п’ятниці, 18 листопада.

Оператор пояснює, що нові абоненти вже не зможуть підключити собі відразу 4 популярні тарифні плани – “ВАШ Старт”, “ВАШ Регіон”, “Простий” та “Київстар Онлайн+”. Оператор заспокоює, що абоненти можуть скористатись іншими пропозиціями. .

Також стало відомо, що абоненти, які  обслуговуються за контрактним тарифом “ВАШ Вибір”, стане доступна нова Суперсила. Прямо зараз вони можуть замовити собі послугу “Київстар”, яка дозволить дивитися різні фільми, серіали, шоу, програми. Абонентам матимуть доступ до понад 300 каналів. Ви також зможете обрати іншу Суперсилу, яка передбачає додаткових  5 ГБ.

Також з 18 листопада їм стане недоступна послуга “Домашній Інтернет. Контракт” та Суперсила “Домашній Інтернет”. До речі, ці послуги також стали недоступними й для клієнтів, які користуються тарифним планом “Безлім”. Але компанія уточнила, що якщо до цього абоненти користувалися цими послугами, їх не відключать, вони продовжуватимуть надаватися без змін. На додаток, ті, хто встиг їх під’єднати до 17 листопада включно, теж зможуть і надалі користуватися ними. За підключення цієї послуги компанія не знімала додаткової плати зі своїх клієнтів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.