Київстар сьогодні змінив у деяких тарифах умови оплати

В наш складний час важливо бути на зв’язку з рідними людьми, мати можливість зателефонувати їм і знати, чи з ними все добре. Мобільний оператор Київстар робить все, щоб його абоненти мали можливість вносити зміни до своїх тарифів.

Компанія показує, що не зупиняється і розвиває свої тарифи, для своїх користувачів. З 18 листопада, зміни будуть для тих хто користується контрактним тарифом “ВАШ Вибір”. З вказаної дати абоненти, які користувалися даним тарифом, отримають ще одну додаткову функцію Київстар ТБ.

Тобто, користувачі за таку ж саму суму тарифного плану зможуть мати додатково доступ до понад 100 каналів, де будуть серіали, кіно, мультфільми, та ще багато програм та музики. Трішки зачекавши, абоненти тарифного плану зможуть приєднати додатково гігабайт інтернету. Однак, з 18 листопада користувачі, які використовували даний тариф, а ще ті, хто використовує тариф “Безлім”, не будуть мати можливості під’єднати “Домашній Інтернет”. Але ті, хто користується даним тарифом, для цих користувачів змін не буде.

У Київстар підкреслили, якщо абоненти поспішать під’єднати “Домашній Інтернет” до 17 числа включно, тоді вони будуть користуватися тарифом надалі. Підключення тарифу не потребує додаткових витрат грошей, що є плюсом. Щодо інших користувачів, то з 18 листопада вже не буде можливо під’єднати декілька тарифів, серед них “ВАШ Регіон”, “ВАШ Старт”, “Київстар Онлайн+” та “Простий”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.