Китайці офіційно випустили дуже дешевий iPhone 13

Дизайн бюджетного смартфона не відрізняється від iPhone. Бюджетний телефон китайського виробника LeTV Y1 Pro виходить на ринки. Новинка обіцяє обрушити продаж «айфонів».

У Китаї представили новий смартфон, який буде доступний для покупців із 24 листопада. Пристрій називають клоном базових моделей лінійки iPhone 13 та 14 за його зовнішній вигляд. LeTV Y1 Pro+ має той самий «чубок», більш чіткі грані та аналогічний модуль камери. Телефон багато в чому нагадує iPhone, але не в питанні ціни. Новинка продаватиметься за 70 доларів за мінімальну конфігурацію пам’яті «6 ГБ + 64 ГБ».

Технічні характеристики, як у iPhone?
Характеристики китайського iPhone поступаються «яблуку» і, швидше, відносяться до категорії базових телефонів. Смартфон має дисплей розміром 6,5 дюйма та роздільною здатністю на 1560×720 пікселів. Начинка представлена ​​восьмиядерним процесором UNISOC Tiger T610, в основі якого лежить 12-нанометровий технологічний процес. Цей процесор вважається застарілим.

На відміну від американського конкурента Y1 Pro+ не може здивувати камерою. Смартфон оснащений однією 8-мегапіксельною камерою з датчиком, який виконує швидше естетичну функцію. Тобто датчик не виконує жодної функції, він фіктивний. Експерти припускають: виробник встановив датчик, щоб телефон виглядав як iPhone. Автономність Y1 Pro+ забезпечує акумулятор ємністю 4000 мАг за допомогою зарядки потужністю 10 Вт. Однак поки що невідомо, чи вийде телефон на інші ринки за межами Китаю.

А ось як свій витвір оцінивши виробник:

  • LeTV Y1 Pro+ 4/64 ГБ – $70;
  • LeTV Y1 Pro+ 4/128 ГБ – $84;
  • LeTV Y1 Pro+ 4/256 ГБ – $113.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.