Київстар оновлює найпопулярніші тарифи: скільки тепер коштують дзвінки та інтернет

Мобільний оператор «Київстар»  повідомив своїх абонентів про оновлення популярних тарифів. Зміни торкнулись тарифів LOVE UA, вартість якого становить 275 гривень за 4 тижні користування. У вартість входить безлімітний Інтернет та безлім на дзвінки всередині мережі, 275 хвилин для дзвінків на номери інших українських операторів і за кордон, а також одну Суперсилу на вибір.

Також є інша версія тарифу, яка не включає безлімітрий Інтернет та коштує 175 гривень за 4 тижні. Тарифі має  15 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі та 150 хвилин на інші оператори та за кордон, а також 1 Суперсила на вибір.

Крім цього, серед Суперсил є і “Допомога ЗСУ” – при її виборі абонент спільно з “Київстар” перераховуватиме фонду “Повернися живим” 50 гривень. Ті клієнти, які підключать її до кінця року, отримають додатково 25 ГБ мобільного інтернету або 250 хвилин на інші мережі.

Абонентів також попередили, що з 18 листопада у нових абонентів “Київстар” не буде можливості підключити тарифи “ВАШ Старт”, “ВАШ Регіон”, “Простий” та “Київстар Онлайн+”, але в майбутньому їм обіцяють інші цікаві пропозиції.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.