Як увімкнути та налаштувати в MIUI жести подвійного торкання на задню кришку смартфона Xiaomi

У 2020 році один ентузіаст розробник представив свій додаток «Tap, Tap» на Android, який дозволяв налаштувати жести подвійного торкання на задню кришку смартфона. Користувачі зустріли тоді цю програму досить позитивно, і згодом розробники MIUI додали в оболонку схожий функціонал. І тепер я пропоную вам ознайомитися з ним ближче …

Включаємо користувальницькі жести

  • Відкриваємо програму «Налаштування» вашого смартфона
  • Далі переходимо до розділу «Розширені налаштування»
  • Переходимо до підрозділу «Функції жестів» і відкриваємо пункт «Торкнутися ззаду»
  • Перед нами відкриється функціонал для налаштування двох жестів із подвійним та потрійним торканням задньої кришки смартфона.

Ми можемо налаштувати виконання жестів постукування по задній кришці смартфона цілу низку завдань, починаючи з виконання знімка екрана до запуску калькулятора, і не тільки. Щоправда, через обмеження у два варіанти жестів (подвійний і потрійний дотик) вдасться налаштувати виконання лише двох завдань.

Примітка: функціонал жестів постукування по задній кришці смартфона не реалізований на всіх пристроях компанії. Однак цей функціонал можна реалізувати сторонніми програмами з магазину.

А що думаєте ви?

Чи скористайтеся жестами постукування по задній кришці смартфона ? Чи вважаєте ви, корисним цей функціонал? Поділіться своїм враженням із цього приводу. Вступайте в дискусію у коментарях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.