Xiaomi випустила пауербанк для дому Mijia Outdoor Power Supply 1000: українці будуть задоволені

Mijia Outdoor Power Supply 1000 виготовлений з екологічно чистих вогнестійких матеріалів класу VO, має текстуровану поверхню та міцну, надійну конструкцію каркасу. Інтерфейси зарядки та розрядки розумно розподілені по обидва боки корпусу, а дизайн та зовнішній вигляд пісочного кольору добре інтегрують даний пауербанк у ваш дім.

Візьміть його додому, щоб відчувати свою незалежність. Акумулятор великої ємності 280 500 мАг може кілька разів зарядити більшу частину туристичного спорядження, що дозволяє легко використовувати електрику на пікніку.


Попрощайтеся з обмеженнями в електриці на відкритому повітрі, стабільна вихідна потужність 220 В/1600 Вт та технологія Shengwei дозволяють “запускати” електроприлади потужністю понад 1600 Вт (до 2400 Вт).

За допомогою програми Mijia (Bluetooth Mesh Gateway) управління цим пауербанком стає інтелектуальним, а споживання енергії більш прогнозованим та підконтрольним (у режимі реального часу).

Чудова сумісність Mijia Outdoor Power Supply 1000 з численними інтерфейсами зарядки та розрядки, підтримка до 13 пристроїв для одночасної зарядки, та двонаправлена ​​інверсія синусоїдальної хвилі, яка ближче до форми хвилі побутової мережі, все це дає вам “душевний спокій будинку”. харчування.

Комбінація кількох датчиків температури, із системою управління батареями (BMS) (всього має 21 вбудований датчик), забезпечує повний захист приладу і допомагає йому витримати будь-яке випробування, від навантаження по струму до перезаряду батареї.

Акумуляторна батарея (складається з циліндричних літій-іонних батарей), сертифікована UL, надійно гарантує ємність, щільність енергії та характеристики заряду-розряду. Після 800 циклів заряджання номінальна ємність акумулятора, як і раніше, становить ≥80%, що забезпечує безпеку використання Mijia Outdoor Power Supply 1000 на відкритому повітрі.


Цей пауербанк можна заряджати паралельно від двох сонячних панелей Mijia (по 100 Вт кожна), щоб продовжити час автономної роботи. Вага пристрою ~15,3 кг, допустима робоча температура 5°С ~ 40°С. Крім вищеописаного, він ще оснащений: виходом для автомобільного зарядного пристрою (13,6 = 10А 136 Вт), загальним виходом USB – мах. 22.5 Вт, двома виходами USB-A – мах.12 Вт та двома виходами Type-C – мах. 100 Вт. У комплекті: кабель живлення постійного струму (для автомобільного зарядного пристрою), кабель живлення змінного струму та посібник з експлуатації.

Mijia Outdoor Power Supply 1000 доступний для замовлення в Китаї, за ціною 4499 юанів (≈ 19500 гривень.).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.