Xiaomi випускає ковдру MIJIA Smart Temperature Blanket: ціна та характеристики

Ковдра підтримує інтелектуальну циркуляцію нагріву води та незалежне регулювання температури.

Інтелектуальна ковдра MIJIA з контрольованою температурою використовує до 12 рівнів захисту безпеки та низької звукоізоляції нижче 22 дБ, а програма MIJIA забезпечує додаткову функціональність для пристрою. За допомогою програми ви можете віддалено управляти розумною ковдрою. Добре шарувата структура гаджета забезпечує щільне обгортання шланга. Він покликаний значно знизити втрати тепла та продовжити період тепла під час використання ковдри.

Інтелектуальні ковдри MIJIA із контрольованою температурою не вимагають регулярного заповнення резервуару для води. Xiaomi каже, що повний бак може забезпечити тепло протягом усієї зими. Ковдра також є енергоефективною із середньодобовим споживанням електроенергії 0,7 кВт-год. Діапазон регулювання температури становить від 25 до 55 градусів за Цельсієм. Енергія подається безщітковим двигуном змінної частоти постійного струму і його робота не порушує ваш сон.

Деякі із захисних функцій, присутніх у новій ковдрі MIJIA, включають захист від поділу води та електрики, захист від опіків, вогнестійкість друкованої плати та автоматичне відключення після 15 годин роботи, серед інших. Ви можете регулювати роботу ковдри, налаштовувати час та виконувати інші віддалені завдання за допомогою програми MIJIA.

Xiaomi запустила краудфандингову кампанію для інтелектуального сантехнічного кошика MIJIA з контрольованою температурою. Початкова ціна гаджета складає 899 юанів (приблизно 2700 гривень), але ціна краудфандингу складає 699 юанів (~1900 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.