Xiaomi випустила Mi TV ES70 з 70-дюймовим дисплеєм за хорошую ціну

4K та підтримкою багатосекційного підсвічування. Телевізор пропонує роздільну здатність дисплея 3840 x 2160p із співвідношенням сторін екрана 97,8%. Він також досягає гідної професійної точності передачі кольорів на рівні дисплея і широкої колірної гами DCI-P3 94%. Він підтримує 1,07 мільярда кольорових дисплеїв та додатковий кадр руху MEMC.

 

Одним з основних моментів Xiaomi TV ES70 є його технологія підсвічування з кількома розділами. Він підтримує 4096-рівневе затемнення з піковою яскравістю 700 ниток. Його вбудований алгоритм надвисокої роздільної здатності допомагає аналізувати картинку в режимі реального часу та знижувати шум. ТБ відмінно працює навіть при показі фільму з низькою роздільною здатністю, тому що при такому сценарії він може досягати дозволу до 4K. ТБ використовує чотириядерний процесор MediaTek MT9638 A55 з 2 ГБ + 32 ГБ пам’яті і комбінацією пам’яті.

З точки зору підключення Xiaomi TV ES70 підтримує дводіапазонний Wi-Fi 2,4 ГГц / 5 ГГц і підтримує подвійне декодування Dolby і DTS. Він має подвійну конструкцію повітроводу з двома потужними аудіосистемами потужністю 12,5 Вт. Голосове керування далеким полем за допомогою Xiao Ai також підтримується на телевізорі. Він також може бути пов’язаний з інтелектуальною екосистемою Xiaomi та сумісний з Android, iOS, Windows та Mac для проекції екрану.

Xiaomi TV ES70 має три інтерфейси HDMI, два порти USB, AV-вхід, мережевий порт та інтерфейс антени. ТБ продається в Китаї за ціною 4 499 юанів (~ 15200 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.