Xiaomi представила телевізор Redmi Smart TV X86 із гігантським екраном та хорошою ціною

Xiaomi представила Redmi Smart TV X86, пристрій, який компанія позиціонує як телевізор із гігантським екраном. Роздільна здатність 3840 x 2160 пікселів і з частотою оновлення 60 Гц. Інтегрована металева конструкція рами та повноекранний дизайн, ламають межі та відкривають нове поле зору створюючи захоплюючий вигляд із надвисоким коефіцієнтом екрану 97,3%.

Висока точність передачі кольору ΔE~3 дозволить відтворити справжні кольори, а оригінальний кольоровий дисплей з 1 мільярдом кольорів, підкорити погляди своєю барвистістю.

Кут огляду в 178° та якість зображення надвисокої чіткості 4K (4K HDR), відображає десятки мільйонів пікселів, дає повне відображення деталей зображення.

86-дюймовий домашній кінотеатр з великим екраном, забезпечує візуальне сприйняття з чіткими шарами зображення та яскравими світловими та тіньовими характеристиками, як у кінотеатрі.

Redmi Smart TV X86 не тільки підтримує інтелектуальне керування різними пристроями, підключеними до екосистеми Xiaomi AIoT, але також має вбудований протокол Milian, що підтримує бездротове проекційне відображення екрана мобільних телефонів, планшетів та ноутбуків, сумісних з проекційними протоколами, такими як Airplay.

Алгоритм вставки кадрів мілісекундного рівня, динамічна компенсація контенту MEMC ефективно зменшують тремтіння і змащування високошвидкісних зображень, що рухаються (таких, як зображення гонок, катання на лижах та ігор з м’ячем і т.д.).


Високоякісні стереофонічні подвійні динаміки створюють якість звуку, як на сцені (2 динаміки по 10 Вт потужністю, кожен). Відтворюйте живі звукові ефекти, відчувайте деталі звуку з роздільною здатністю DTS-HD.

Побачити темряву ночі з функцією Magic Raider – глобальне керування світлом. Інтелектуальна ідентифікація вмісту на екрані телевізора. Якщо в цілому зображення темне, відрегулюйте загальну яскравість підсвічування, щоб покращити характеристики темного поля та отримати глибший чорний колір.

Розширюйте можливості розумного життя з MIUI TV та розумним помічником для всієї родини “Сяо Ай”. Голосове керування в дальній зоні через пульт дистанційного керування. Контент за запитом, керування телевізором, запити погоди, все це з Xiaomi TV Assistant (встановлені програми – Календар, HD-плеєр, ТБ, Магазин програм, Погода і т.д.).

Чотириядерний високопродуктивний процесор Cortex A55 (у поєднанні з оперативною пам’яттю в 2 ГБ і 16 ГБ вбудованої пам’яті) забезпечує потужні можливості обробки зображень (графічний процесор G52 MC1 (MP2)) і чудову швидкість відгуку, і з цього часу життя розваг стало просунутим і без стресу .

Зручне підключення для задоволення потреб. ТБ має багаті інтерфейси (2 HDMI – включаючи один ARC, 2 USB – включаючи один USB 3.0, ATV/DTMB, Ethernet і S/PDIF), в тому числі для підключення комп’ютера, ігрової приставки або колонки за бажанням, щоб задовольнити різноманітні потреби в розширення розваг. Також їм підтримуються Bluetooth 5.0 і дводіапазонний Wi-Fi – 2,4/5 ГГц, розмір і вага: довжина 1924мм, висота 1102мм, вага без підставки ~36,8 кг, потужність – 300 Вт (в режимі очікування: ≤0, 5 Вт), енергоефективність рівня 3 (з 5ти).

Redmi Smart TV X86 доступний для покупки в Китаї за ціною 5299 юанів (25106 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.