Huawei офіційно випустила дуже технологічний телевізор Smart Screen V

Huawei поповнила серію фірмових розумних телевізорів моделлю Smart Screen V. Новинка доступна у двох варіантах з діагоналлю 65 та 75 дюймів, оснащена продуктивною апаратною платформою та підтримує просунуту технологію об’ємного звучання.

 

Незалежно від діагоналі, екран HUAWEI Smart Screen V має роздільну здатність 3840×2160 пікселів, пікову яскравість 900 ниток, співвідношення сторін 16:9 та охоплення 92% колірного простору DCI-P3. Все це, як запевняє бренд, забезпечує точну і реалістичну кольоропередачу. Акустична система HUAWEI SOUND формату 2.1 була розроблена вендором разом із французькою компанією Devialet.

За продуктивність ТБ відповідає восьмиядерний процесор із вбудованим графічним прискорювачем та допоміжним ІІ-чіпом. Об’єм оперативної пам’яті новинки складає 6 ГБ, вбудованої – 64 ГБ. Крім 12-мегапіксельної веб-камери, телевізор отримав порти HDMI 2.1, HDMI 2.0 і USB Type-A. Працює він під управлінням прошивки HarmonyOS із підтримкою голосових команд.

65-дюймовий HUAWEI Smart Screen V на китайському ринку був оцінений у $1097, а 75-дюймова версія обійдеться покупцям у $1783. Інформації про доступність новинок в інших регіонах поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.