Укрзалізниця офіційно обновила додаток: які білети тепер можна купити

Укрзалізниця підготувала для своїх клієнтів дещо особливе. Тепер придбати квитки ви зможете через спеціальний застосунок від перевізника. Де влітку Укрзалізниця запустила додаток, в якому можна було придбати квитки на всі регіональні залізничні напрямки. Вже 1 листопада у ньому з’явилася довгоочікувана послуга.

Оновлення додатку відбулось спільно з Mastercard. Українці вже мають змогу придбати квитки на міжнародні рейси, про які давно просили українці. Вже доступні квитки до Польщі (квитки на рейси на Варшаву, Перемишль та Хелм можна купити вже зараз) та Молдови (потяг №351/352 Київ – Кишинів). Пасажир тепер бачитимуть усі станції. Їм також доступні дані про точний час зупинок та їх тривалість. Програму вже встигли завантажити понад 285 тисяч користувачів, а придбано було вже понад 270 тисяч квитків.

Співробітники Укрзалізниці нагадали про спільний розіграш, який проводиться з Mastercard. Пасажири можуть до кінця року, 31 грудня, оплачувати квитки у додатку карткою Mastercard та отримувати можливість виграти одну з 30 валіз або одну з 18 зарядних станцій EcoFlow RIVER. Незабаром з’явиться ще три нові напрямки:

  • поїзд 111/112 “Ізюм — Київ”;
  • поїзд 131/132 “Запоріжжя – Львів”;
  • поїзд 191/192 “Краматорськ – Одеса”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.