“Київстар” зробив дзвінки та інтернет безкоштовними: як підключити

Мобільний оператор «Київстар» запропонував чудову, а головне безкоштовну можливість для своїх абонентів. Оператор зробив дзвінки та Інтернет безкоштовними. Компанія вже відбудувала станції та налагодила зв’язок у деокупованих селах Гостре та Курахівка Донецької області, а також Кіндрашівка, Борова та Вільча Харківської області.

У селищах вже працює мобільний зв’язок та є доступ до Інтернету. Крім того, за допомогою національного роумінгу послуги мобільного зв’язку відкриті для абонентів інших операторів. «Київстар» зберіг номери абонентів, що перебували під окупацією. Крім того, він надав їм безкоштовні дзвінки у мережі, а також пакети мобільного Інтернету та хвилини на номери інших операторів. Оператор повідомляє, що відновлювальні роботи продовжуються кожного дня, аби

якнайшвидше повернути місцевим жителям можливість спілкуватися з близькими та рідними. Також “Київстар” продовжує будувати нові об’єкти мобільного зв’язку для покращення роботи мережі. За 9 місяців 2022 року телеком-оператор побудував 439 нових базових станцій 4G, а також модернізував 6,2 тисячі діючих базових станцій для збільшення швидкості мобільного Інтернету.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.