Xiaomi офіційно представила Redmi Note 12 Exploration Edition: характеристики вражають

Відбулася офіційна презентація нової серії смартфонів Redmi Note 12. На окрему увагу заслуговує модель Exploration Edition. І хоча це апарат середнього рівня, у ньому використовуються технології, яких поки немає навіть у флагманських моделях.

 

Смартфон отримає 6,67-дюймовий OLED-дисплей з 10-бітною матрицею, роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц, яскравістю до 900 нит, підтримкою Dolby Vision і HDR10+, а також частотою ШІМ 1920 Гц. В екран вбудована фронтальна камера на 16 Мп, а сканер відбитків пальців інтегрований в кнопку включення.

За продуктивність відповідає новітній процесор MediaTek Dimensity 1080, виконаний по 6-нм техпроцесу. У мережі вже є результати тестування цього чіпа. Також у смартфоні використовується не найпередовіша оперативна пам’ять стандарту LPDDR4X та накопичувач формату UFS 2.2. Місткість вбудованого акумулятора становить невеликі за сучасними мірками 4300 мАг, зате підтримується швидка зарядка потужністю 210 Вт – це рекордне значення. На відновлення заряду потрібно всього 9 хвилин. Для захисту від перегріву всередині корпусу розмістилася камера випаровування площею 3000 мм².

Redmi Note 12 Exploration Edition разом з Note 12 Pro+ першими отримали новий 200-мегапіксельний сенсор Samsung ISOCELL HPX, здатний об’єднувати 16 сусідніх пікселів в один великий (підсумковий дозвіл 12,5 Мп), внаслідок чого підвищується світлочутливість. Крім того, основний модуль оснащений системою оптичної стабілізації. Дві інші камери є 8-мегапіксельним ультраширококутним модулем і макромодулем на 2 Мп.

З коробки апарат працює під керуванням MIUI 13 на базі Android 12. З інших особливостей можна відзначити наявність модуля NFC для безконтактних платежів, підтримку Wi-Fi 6, ІЧ-порт для керування побутовою технікою, лінійний вібромотор, стереодинаміки та 3,5-мм роз’єм для навушників. Все це упаковано в корпус товщиною майже 9 мм та вагою 207,5 грама.

Смартфон доступний у єдиній модифікації на 8+256 ГБ за ціною $330.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.