Нова тема A14 для MIUI 12.5/13 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Сьогодні ми хочем запропонувати вам нову роботу дизайнера Rohit. Тема адаптована для двох режимів, містить хороший екран блокування де є змінні шпалери, годинник, що налаштовуються в плані колірного рішення, а також інфо про погоду, пройдені кроки, поточного заряду батареї і інформацію про схід/захід сонця вашого розташування.

Щоб відкрити налаштування для вибору шпалер і кольору годинника, дабл тап внизу посередині екрана. На кожні шпалери ви можете налаштувати і колір годинника шляхом регулювання колірних гойдалок. Вибраний вами стиль шпалер і годинників так само відображатиметься і на робочому столі (див. скріншоти) Також є можливість змінити шрифт годинника, тонкий, жирний і простий. Ще можна затемнити кнопки, описаної вище інформації, або зовсім прибрати їх з екрана. Ну і звичайно звідси є доступ до камери та ліхтарика. Якщо ви хочете встановити свої шпалери, то перейдіть в Теми-аккаунт-компоненти-екран блокування та натисніть шестерню внизу.

На робочому столі ліворуч і праворуч є 4 кнопки. Права нижня служить для регулювання * скриньки * підняти/опустити. Верхня для вибору кольору – світлий/темний. Налаштувати прозорість фону можна нижньою кнопкою, розташованою ліворуч. Після налаштування кнопки можна прибрати, натиснувши Close, але ці точки на екрані залишаться клікабельними.

Віджет на робочому столі відкриває лише годинник. Відмінний іконопак. Сітка робочого столу 4*6, 5*6. Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, розгорнутій 4 ярлика в ряду. Повідомлення розділені на напівпрозорому фоні.

Тест на RN 8 та RN 10 Pro, android 11 та 12, MIUI 12.5 та 13. Застосувалась однаково добре. Для тих, хто використовує дзвонилку від Гугла, нагадаю, що темами вони не змінюються.

Дивимося скріншоти та ділимося своїми враженнями:

І кілька скріншотів із темного режиму:

Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.