Нова тема Floating mood для MIUI 12.5/13 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Сьогодні я розповім про нову роботу дизайнера Mylafe. Тема для світлого режиму з анімованим екраном блокування, а також змінює основні програми і в єдиному стилі.

Екран блокування прикольний і має календар, лічильник кроків, пошуковий рядок та камеру. Звідси можливий перехід до багатьох програм, наприклад діалер, повідомлення, галерея, налаштування, годинник, браузер та інші. Свайп вправо по стрілочці відкриває панель, де можна написати привітання і за настроєм поставити смайлик, який відобразить ваш настрій.

Віджет на робочому столі відкриває лише годинник. Іконопак трохи дивний), в основному на темних підкладках, але є і на світлих, що не зовсім вписується в загальний стиль теми. Але це тільки моя думка, яка може не співпадати з вашою. Сітка робочого столу 4*6, 5*6. У рядку стану кольоровий індикатор батареї. Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, розгорнутій 4 ярлика в ряду. Повідомлення на окремих напівпрозорих підкладках. У дзвонилці англійський номеронабирач. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на MIUI 12/5, Android 11/12. Застосувалася однаково добре і чудово виглядає. Для тих, хто використовує дзвонилку від Гугла, нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося скріншоти та ділимося своїми враженнями:

Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.