EcoFlow офіційно представила дешеве електро спасіння для України

Компанія EcoFlow презентувала портативний акумулятор високої потужності River 2. Він може заряджатися від сонячних панелей та пропонується у трьох модифікаціях різної ємності. Пристрій підходить як для подорожей на природу, так і для роботи під час відключення світла.

У EcoFlow River 2 використовуються літій-залізо-фосфатні (LiFePO4) елементи, розраховані на тривалий термін служби протягом більше 3000 циклів зарядки. Поповнювати енергію акумулятора можна одним із чотирьох способів: від портативної сонячної панелі, від автомобільної розетки на 12 Вт, через USB Type-C порт або звичайну розетку на 220 В. В останньому випадку молодша версія повністю заряджається всього за 60 хвилин. Слідкувати за процесом заряджання та станом батареї можна за допомогою мобільного додатка, підключивши смартфон через Bluetooth.

На вибір пропонуються три моделі: River 2, River 2 Max та топова River 2 Pro. Базовий варіант має акумулятор ємністю 256 Втч та забезпечує вихідну потужність до 300 Вт. Max-версія пропонує вдвічі більший акумулятор на 512 Втч та максимальну вихідну потужність 500 Вт. Нарешті River 2 Pro при ємності 768 Втч видає до 800 Вт. Уся трійця підтримує фірмову технологію X-Boost, що дозволяє підвищити вихідну потужність вдвічі.

Кожен з варіантів EcoFlow River 2 пропонує багато роз’ємів для підключення різних гаджетів. Наприклад, у Pro-версії передбачені одразу три повноцінні розетки європейського формату на 220 В. Важать акумулятори 3,5 кг, 6,8 кг та 7,8 кг відповідно.

У продаж акумулятори надійдуть 9 листопада. Ціна EcoFlow River 2 складає $239 (€299), $469 (€599) та $599 (€799) залежно від моделі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.