Xiaomi випустила перший смартфон компанії, що підтримує eSIM у всьому світі

Оскільки функціональність eSIM стає все більш популярною з кожним днем, телефон-виробники незабаром замінять фізичні SIM-картки на електронні SIM-карти. Хоча для цього ще є час, оскільки більшість смартфонів не підтримують eSims, навіть поряд зі стандартною SIM-карткою. Смартфонів Xiaomi не стали винятком. Проте китайська компанія виправила це за допомогою свого останнього Xiaomi 12T Pro.

Xiaomi 12T Pro був представлений на світовому ринку 4 жовтня, і це перший глобально випущений смартфон компанії, що пропонує функціональність eSim. Варто відзначити, що 12T Pro був запущений у двох конфігураціях сім-карт – nano SIM + eSIM і nano SIM + nano SIM. В даний час користувачі, які проживають у таких країнах, як Німеччина, Італія, Франція, Японія та Малайзія, серед інших можуть використовувати eSim.

Функціональність eSIM також доступна на Redmi Note 10T, але лише у Японії. Крім того, повідомляється, що майбутній Xiaomi 12 Lite NE також підтримуватиме цю функцію.

Нагадаємо, що Xiaomi 12T Pro поставляється з 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм, що пропонує роздільну здатність 2712×1220 пікселів та максимальну частоту оновлення 120 Гц. Телефон оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, оснащеним 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та 256 ГБ пам’яті.

Він оснащений новим 200-мегапіксельним первинним сенсором. Телефон також має 8-мегапіксельну надширококутну камеру з діафрагмою F/2.2 та 2-мегапіксельною макрокамерою. На передній панелі пристрій поставляється із 20-мегапіксельною селфі-камерою. 12T Pro має батарею ємністю 5000 мАг та підтримує швидку зарядку потужністю 120 Вт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.