ПриватБанк повідомив куди вкласти гроші, щоб не втратити заощадження

Більшість українців переймаються тим, як захистити свої кошти за нестабільного курсу долара. ПриватБанк розповів громадянам, як зберегти свої заощадження у такий складний час. Фінансова установа додала, що зазвичай клієнти сприймають депозит як один із варіантів заробітку, але тепер це ще можливість захистити свої кошти в умовах нестабільного валютного курсу.

ПриватБанк нагадав українцям, що їм доступний валютний вклад «Капітал». Клієнти зможуть придбати долари США за офіційним курсом Національного банку з подальшим їх розміщенням на депозит у 6 або 12 місяців. Тобто зараз ви вкладаєте певну суму за курсом 36,57 грн./дол. США, а через півроку отримуєте суму у гривні, яка відповідатиме курсу НБУ на дату закінчення депозиту. Так що якщо долар коштуватиме дорожче, ви нічого не втратите у гривневому еквіваленті.

Вклад доступний на відкриття на термін від 6 до 12 місцяв. На жаль, достроково закрити депозит ви не зможете. Мінімальна сума вкладу становить від 500 доларів. Після закінчення терміну сума вкладу та нараховані відсотки автоматично конвертуються у гривню та повернуться вкладнику на картку, з якої було відкрито депозит.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.