Популярний мобільний оператор запустив акцію “Онлайн Спротив”: ще більше інтернету

Мобільний оператор Vodafone запустив чудову можливість для українців. Нова представлена послуга надасть більше ресурсів та можливостей для боротьби на онлайн-фронті. Послуга так і отримала назву «Онлайн-Супротив». Тепер абоненти зможуть користуватись більшою кількістю Інтернету та хвилин без доплати. Андрій Отрощенко, директор з маркетингу компанії повідомив, що таке рішення допоможе бути більш корисними на інформаційному фронті.

Протягом 7 місяців війни українці активно в мережі поширюють правду про війну, збирають кошти на всілякі потреби та надають гуманітарної допомоги для звільнених міст та сіл. Мобільний оператор також надав безкоштовні послуги на суму у 1,15 млрд грн. Такі дії наближають нашу перемогу.

Зазначається, що в акції можуть прийняти абоненти, які під’єднали тарифи SuperNet Start, SuperNet Pro, Red Start, Red Pro можуть під’єднати послугу Video PASS без додаткової плати та користуватися безлімітним трафіком на YouTube, а також відео та музичні програми. Клієнти, які користуються тарифним планом Joice, безоплатно отримають послугу Joice MAXX. Вона вдвічі збільшує чинний тариф – абонент отримує 2000 хвилин на всі мережі в країні та 20 ГБ 4G-інтернету та безлім на популярні програми.

Для активації послуги необхідно набрати набрати комбінацію *888# та виклик або скористатись додатком у My Vodafone. Послуги надаватимуться без додаткової плати протягом 3-х місяців.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.